Qui som?

L’Espot Esquí Club és un dels clubs esportius més antics de Valls d’Àneu, creat als anys 60, i que amb diferents noms i amb el pas del temps sempre ha tingut cura de fomentar i apropar l’esquí alpí al habitants i visitants d’aquestes Valls.

Sota aquesta tradició de fomentar els esports, es va crear la secció de muntanya, fruit de les ganes i de la idea comuna que durant anys molts vam cultivar i davant les adversitats que la muntanya ens ha mostrat en diverses ocasions

Les activitats esportives i les seccions que les fomenten han evolucionat i juntament amb la tasca de promoció de l’esport han passat a ser també eines per a la dinamització econòmica

Els actes esportius es consoliden i competiexen entre ells amb un gran ventall d’esdeveniments, fent-se realitat molts, únicament si hi ha subvencions i patrocinadors. Però no hem de perdre els orígens i hem de recordar que en l’organització d’aquest tipus d’activitats el principal objectiu és la promoció de l’esport en el nostre entorn.

Que les respectives Federacions hagin acollit a l’Espot Esqui Club com a organitzador de Competicions i Trobades, ens honora i ens consolida com a entitat.

No cal dir que la nostra intenció és oferir-vos tot el millor de nosaltres, elaborant un programa d’activitats que ens sembla interessant i del que pensem que en podeu extreure coneixements, emocions i vivències. Juntament amb la gent de les Valls d’Àneu us volem fer descobrir i gaudir d’aquestes valls mentre us inicieu o avanceu en el mon de l’esqui o muntanya, amb   l’esperança que ens anireu visitant quan us sentiu enyorats.

MOLTES GRÀCIES PER CONFIAR  AMB NOSALTRES

Espot Esqui Club Valls D’Àneu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s